main logo
6915

Drifturi periculoase în Capitală: Un BMW s-a izbit într-un stâlp. Șoferul, blocat

Un accident grav s-a produs ieri, 30 septembrie, pe o stradă din Capitală. Un BMW s-a izbit într-un stâlp. Șoferul a suferit fracturi grave și a rămas blocat în automobil. La fața locului au intervenit pompierii.

Drifturi periculoase: Un BMW s-a izbit într-un stâlp. Șoferul, blocatFoto: Știri.md

Potrivit șefului Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, totul s-a întâmplat aseară, 30 septembrie, în jurul orei 22:38, pe strada Grenoble, transmite Știri.md.

Ajunși la fața locului, polițiștii Secției de documentare a accidentelor rutiere au stabilit că un automobil de model BMW, condus de un tânăr de 29 de ani, s-a izbit într-un pilon electric. Preliminar, tânărul a pierdut controlul asupra volanului.

În urma accidentului rutier, șoferul, dar și doi pasageri din mașină au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Potrivit reprezentanților IGSU, salvatorii au fost solicitați să intervină în jurul orei 22:34. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că în salonul automobilului avariat se aflau trei persoane. Două dintre acestea au reușit să iasă de sine stătător, însă șoferul a rămas blocat în interior din cauza unei fracturi deschise la picior. 

Salvatorii au acționat cu precauție efectuând lucrări de extragere a conducătorului auto în condiții de maximă siguranță. Ulterior bărbatul a fost predat echipajului de medici și transportat la spital pentru îngrijiri de rigoare. 

Cauza și circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de resort. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 24 situații de risc.

Martorii susțin că șoferul a ajuns în stâlp în urma drifturilor periculoase pe care le-a făcut.

Totodată, potrivit martorilor, acum trei zile, același șofer, cu aceeași mașină, ar fi circulat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală cu 200 km/h și făcea drifturi periculoase pe străzile din oraș.

Video: Vtememd/Automobil_md

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării