main logo
82766

Drama unui tată care crește singur două fetițe: Soția a murit într-un accident

Ion Tabacari din Cantemir are 30 de ani, iar de trei ani acesta își crește de unul singur cele două fetițe.

Drama unui tată care crește două fetițe: Soția a murit într-un accident

Tânărul, tată a celor două micuțe de șase și, respectiv, opt ani, a rămas văduv după ce acum trei ani a nimerit într-un accident teribil cu toată familia, transmite Știri.md.

Acesta spune că pleca cu familia la Soroca: „Eram veseli, zâmbeam. Am mers 15 km, iar când am ajuns aproape de Cimișlia am văzut cum vine un camion, iar din spatele acestuia a ieșit o mașină cu viteză excesivă”.

Bărbatul spune că imediat după accident și-a pierdut cunoștința și s-a trezit în ambulanță. Ion imediat a întrebat ce s-a întâmplat și unde sunt copiii și soția lui. Unul dintre medici i-a spus că fetițele au fost duse cu elicopterul la Chișinău, iar soția a decedat. 

Șoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales doar cu fractură la o mână, iar soția sa, care se afla cu el în mașină, a decedat.

Cu toate acestea, șoferul se află în libertate: „El lucra în justiție, la Procuratura sau Judecătoria din Comrat. Din aceasta s-au anulat toate ședințele de judecată, ca să nu aibă o pedeapsă cruntă. Motivele tergiversării sunt neclare”.

Bărbatul a spus că șoferul vinovat nici nu s-a interesat vreodată de starea de sănătate a familiei sale, nemaivorbind de contribuirea cu un ajutor material ca urmare a traumelor suferite din cauza accidentului.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării