main logo
57618

Drama unui copil născut în Moldova care trăiește cu tatăl vitreg în Pakistan

Despre drama unui copil născut în Republica Moldova, care trăiește cu tatăl vitreg în Pakistan, după ce mama sa a murit, s-a vorbit în cadrul emisiunii Vorbește Moldova.

Drama unui copil din Moldova care trăiește cu tatăl vitreg în PakistanFoto: captura video

Valeriu și Ecaterina Muhai, bunicii băiatului în vârstă de 15 ani, au cerut ajutorul autorităților pentru a-și revedea nepotul, transmite Știri.md.

Bunicii copilului spun că l-au văzut ultima dată pe nepot când acesta avea un anișor. Băiatul a plecat în Pakistan împreună cu părinții săi acum 14 ani.

"Au decis să plece, fiica noastră l-a trimis pe Ali împreună cu Bogdan în Pakistan, iar ea a mai rămas 6 luni în Moldova. Apoi a plecat și ea la ei", povestește Ecaterina, bunica băiatului.

Femeia povestește că a aflat că acum 2 ani în urmă fiica lor, mama lui Bogdan, a murit subit, iar băiatul a rămas cu cel de-al treilea soț al femeii.

Cei doi soți vor să-și întoarcă nepotul în R. Moldova.

"Bogdan, noi te așteptăm acasă! Te iubim foarte mult, întoarce-te cât mai repede acasă", a declarat Ecaterina.

Bunicii se arată îngrijorați de faptul că copilul stă acum cu tatăl său vitreg.

"Tatăl vitreg face presiuni asupra sa. Am o presimțire că acest bărbat va face ceva cu el. El este așa de slăbuț", a declarat Valeriu Muhai.

În cadrul emisiunii, tatăl biologic al copilului a declarat că de 2 ani luptă împreună cu bunicii pentru a-și recupera feciorul.

"Eu cred că Svetlana a fost ucisă de soțul ei, iar acum viața copilului nostru se află în pericol. Când am vorbit ultima dată cu ea, Svetlana mi-a arătat vânătăile pe care le avea pe corp. Sunt sigur că el a omorât-o. Eu am tot dreptul să comunic cu fiul meu", a menționat tatăl băiatului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării