main logo
5783

Drama unei mame care și-a pierdut fiul: A fost omorât de cinci tineri

Justiția moldovenească în unele cazuri nu funcționează, iar rudele victimelor nici peste ani de zile nu pot obține dreptate.

Drama unei mame care și-a pierdut fiul: A fost omorât de cinci tineriColaj: știri.md

În asemenea situație s-a pomenit doamna Eugenia Babaleu, care și-a pierdut fiul în vârstă de 36 de ani, transmite Știri.md.

Mama bărbatului omorât de cinci indivizi în satul Pelinia, raionul Drochia, a povestit prin ce a trecut familia sa după tragedia care s-a produs în luna iulie 2021.

Familia a plecat la țară pentru a sărbători o zi de naștere. „Era foarte vesel, dorea să facem poze împreună, să filmăm, dansa, deși nu prea dansa. După orele 10 seara fiul a decis să iasă prin sat să se mai vadă cu prietenii, dar înainte de a pleca s-a apropiat de mine și m-a rugat să-l iert”, povestește femeia în lacrimi.

A doua zi dimineața Alexandru nu s-a mai întors acasă. 

„Un nepot a sunat la spital și acolo ne-au spus că l-au primit dimineața, pe la orele 10. El până dimineața a stat în parc, iar pe la orele 07:00 cineva care trecea pe acolo l-a văzut și a informat paznicul de la Primărie, dar paznicul nu a reacționat. Salvarea a fost chemată tocmai după orele 10:00”.

Doamna Eugenia a povestit că fiul său a fost la un bar cu niște bărbați pe care îi cunoștea, însă după ora 24:00 feciorul a ieșit afară cu unul dintre suspecți.

Alexandru a fost omorât în bătăi de patru bărbați, iar al cincilea suspect ar fi dus cadavrul lui Alexandru în parcul unde a fost găsit dimineață, în stare de comă, de o femeie.

După ce Alexandru a decedat, doamna Eugenia a povestit că bănuiții i-au propus familiei 15.000 de euro ca să-i ierte.

Deși fiul doamnei Eugenia deja de doi ani nu mai este în viață, cei cinci tineri nu au fost încă trași la răspundere.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării