main logo
25458

Drama unei femei din Hâncești care a locuit cu un polițist

O femeie din satul Carpineni, raionul Hâncești, a decis să nu mai îndure umilințele și pumnii fostului său concubin și să facă publică drama prin care trece în aceste clipe.

Drama unei femei din Hâncești care a locuit cu un polițist

Aceasta a solicitat ajutor de la fundația "Domnica Cemortan" pentru a lupta cu bărbatul care activează ca polițist, transmite Știri.md.

"Câteva zile în urmă am fost bătută. Bătută cu pumnii și picioarele peste tot fiind căzută la pământ de concubinul meu, pentru  nu i-a plăcut cum am dansat. Sunt internată în spital, în secția chirurgie din satul Carpineni, raionul Hâncești.  numesc L. și îmi este frică merg înainte, pentru bărbatul care m-a bătut, fostul concubin, activează în poliție", a povestit femeia.

Contactată de Știri.md, Domnica Cemortan ne-a declarat că bărbatul activează în calitate de polițist la Academia de Poliție "Ștefan cel Mare" din Chișinău.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Domnica Cemortan, a menționat că femeia a fost înjosită și de medicii din spital.

"De medicii din spital, de șeful de secție chirurgie din spitalul Carpineni, pentru  ea a cerut  meargă la ultimul sunet la copil, el a dat-o afară din spital și a bruscat-o. Polițiștii ce au fost  înregistreze plângerea nu i-au dat absolut nicio informație de modalitatea de înregistrare a plângerii nici nr de înregistrare, cei de la expertiză medico-legală, la fel au refuzat îi dea o copie a actului făcută de ei (ceea ce e ilegal, victima are dreptul absolut la toate actele și mai ales în timpul și la expertizele făcute), fostul concubin sună copii ei (bineînțeles pentru a îi intimida) și tot așa la rând cu toți și toate instituțiile de stat", a scris Domnica Cemortan.

Președinta fundației "Domnica Cemortan" cere ca MAI-ul se autosesizeze pe acest caz.

"MAI-ul  vadă ce lucrător au, și fie suspendat din funcție cât va dura procesul și ancheta. Pentru ăsta care trebuie  facă legea, o încalcă. Frumos pentru imaginea MAI-ului", a conchis Domnica Cemortan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării