main logo
814

Drama unei femei din Glodeni după ce nora i-a luat casa și pământul

Fără casă și fără ajutor. În această situație s-a pomenit o femeie în vârstă de 88 de ani din satul Dușmani, raionul Glodeni.

Drama unei femei din Glodeni după ce nora i-a luat casa și pământul

După ce nora ei a intrat în posesia casei și a pământului pe care le avea bătrâna, acum singura speranță e la vecini, care îi mai dau o bucată de pâine, transmite Știri.md cu referire la jurnal.md.

Din când în când îi calcă pragul fiul cel mic, dar el este mai des la spital, fiind bolnav. Băiatul cel mare a fost adus mort din Rusia, unde muncea.

Casa, care nu îi mai aparține bătrânei, este una încăpătoare, dar femeia stă într-o cameră de aproximativ nouă metri pătrați. 

În locuință bântuie sărăcia, iar ograda stă în buruieni.

Femeia spune că i-a lăsat norei, drept moștenire, doar casa, nu și terenul de aproximativ un hectar și jumătate, care urma să ajungă în posesia fiului mai mic.

Peste un timp a aflat că a rămas fără pământ, casa nu îi mai aparținea, iar nora a uitat să îi mai calce pragul. Acum, cei care îi aduc o farfurie cu mâncare sunt vecinii.

Fiul mai mic o vizitează, dar rar de tot, pentru că este bolnav.

Când s-a văzut lăsată în voia sorții, bătrâna a mers în judecată, dar până instanța va lua o decizie, nora nici în gând nu are să aibă grijă de ea.

Despre bătrâna din satul Dușmani, raionul Glodeni, am aflat de la sătenii femeii, care ne-au expediat o scrisoare la redacție, cu rugămintea de a veni la fața locului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării