main logo
31162

Drama a 6 copii din Ștefan Vodă după ce tatăl lor a fost ucis în bătaie

O mamă și cei 6 copii ai săi trec prin momente cumplite după ce capul familiei a fost ucis în bătaie de 4 indivizi.

Drama a 6 copii din Răscăieți după ce tatăl lor a fost ucis în bătaie

Potrivit deputatului Platformei Da, Vasile Năstase, cazul a avut loc acum o lună, transmite Știri.md.

"Acum o lună și ceva 4 nemernici au omorât un om, un amărăștean din satul Răscăieți, Ștefan Vodă. Au rămas orfani de tată 6 copii minori și o mamă neangajată în câmpul muncii. O familie vulnerabilă, cum se zice. Două copile nu au nici măcar adeverințe de naștere. S-au născut în Rusia, acolo unde au muncit o perioadă de timp părinții lor.

După ce procuratura și poliția au acționat exemplar, asasinii au ajuns în arest. Până când un judecător loundromat nu i-a eliberat pe trei dintre ei. Care au început să terorizeze copiii și pe mama lor", a declarat Năstase.

Alesul poporului a mărturisit că recent s-a pomenit cu cei 6 copii și mama lor la sediul Platformei DA.

"Au venit cu mama lor să se plângă, să ne întrebe de ce ucigașii au fost eliberați, de ce ucigașii îi terorizează în continuare, sunându-i în toiul nopții? Le-am promis că mă voi ocupa de caz.

În primul rând am discutat cu o societate de caritate ca familia să primească produse alimentare. (Cine vrea să ajute, sunteți bineveniți!) Primărița de Răscăieți m-a asigurat că copiii vor avea lemne de foc și ajutor social.

Am trimis o interpelare la Ambasada noastră de la Moscova. Ambasadorul a reacționat imediat și a spus că se va ocupa de actele de naștere ale minorelor născute în Rusia.

Am discutat cu oamenii legii despre caz. Omorul a fost comis cu bestialitate, victima a fost chinuită o noapte întreagă, apoi stropită cu furtunul cu apă rece, apoi iar bătută și apoi ascunsă într-o mașină ieșită din uz. Ieri, judecătorii de la Curtea de Apel au restabilit dreptatea. Încă trei asasini au fost reîncarcerați!", a mai scris deputatul.

Mai mult, acesta a anunțat că un bărbat din Ștefan Vodă a răscumpărat căsuța în care locuia familia cu chirie și de unde era dată afară.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării