564
0
Două zboruri au fost anulate la Chișinău. Reacția Air Moldova
564
0

Două curse aeriene ale companiei Air Moldova au fost anulate seara la Aeroportul Chișinău. Asta după ce, dimineață, alte trei zboruri au avut schimbări în program.

Astfel, seara, pasagerii zborului spre Sankt Petersburg și cei care voiau să ajungă la Istanbul au trebuit seara să-și schimbe planurile.

La rândul său, reprezentantul Air Moldova a declarat pentru Știri.md că este vorba despre o măsură extremă, iar compania își cere scuze de la pasageri.

"Reprezentanții companiei depun eforturi pentru a înlătura efectele negative. Pasagerilor li se oferă întregul suport privind oferirea mesei, locurilor de cazare în hotel și schimbarea biletelor. Alte detalii pot fi aflate la reprezentanța din Aeroportul Chișinău sau la telefoanele (373) 69112205 și (373) 68696545", anunță Air Moldova.

Știri.md amintește că, dimineață, s-a depistat o problemă la un avion Air Moldova care trebuia să zboare la Torino, iar un alt avion al companiei care trebuia să decoleze spre Moscova a avut probleme la motor. Totodată, zborul spre Milano a fost anulat.Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter