main logo
397

Două studente de la UTM, premiate la un concurs internațional

La concurs au fost prezentate 87 de business planuri, elaborate de tineri din Armenia, Moldova, Letonia, Ucraina, Belarus, Kazahstan, Rusia.

Două studente de la UTM, premiate la un concurs internaționalDouă studente de la UTM, premiate la un concurs internațional

Proiectele au fost analizate de un juriu internațional format din antreprenori și reprezentanți ai cercurilor academice din țările Parteneriatului Estic și Uniunii Europene, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Din partea UTM au participat două echipe. Aceștia au elaborat business-planuri inovaționale. Lucrările fiind prezentate în limba engleză.

În cadrul proiectului au fost efectuate cercetări de marketing, a fost elaborată structura organizațională, precum și planul financiar al întreprinderii.

Scopul concursului a fost pentru a dezvolta spiritului de antreprenoriat, gândirii creative, planificării și dezvoltării conceptelor afacerilor.

Proiectul Erasmus + „Higher education institutions for youth entrepreneurship” la Universitatea Economică de Stat din Erevan, Armenia a avut loc în perioadă 12-14 noiembrie 2018.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării