main logo
2852

Două străine, documentate pentru nedeclararea a mii de dolari la vamă

Două străine sunt documentate pentru tentativa trecerii frontierei fără a face declarație vamală pentru sumele de bani transportate peste limita admisibilă de lege.

Două străine, documentate pentru nedeclararea a mii de dolari la vamăFoto: Border.gov.md

Potrivit Poliției de Frontieră, cazurile au fost înregistrate ieri, 25 martie, pe Aeroportul Internațional Chișinău, transmite Știri.md.

În urma cooperării între polițiștii de frontieră și funcționarii vamali, au fost depistate mijloacele financiare asupra a două pasagere de la rutele cu itinerar de deplasare spre Varșovia și Istanbul.

În bagajul de mână al unei persoane, oamenii legii au descoperit 34.000 de dolari, bani tăinuiți la controlul vamal. Cea de-a doua cetățeancă a camuflat banii, iar la controlul manual asupra ei, polițiștii de frontieră au observat bancnote cusute în interiorul pantalonilor. Ulterior, la extinderea verificărilor de către funcționarii vamali au fost extrași 30.000 de dolari.

Mijloacele financiare au fost ridicate, iar materialele pe ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul Vamal pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Foto: Border.gov.md

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării