443
0
Două mașini făcute zob la ieșirea din Chișinău, altele două, în centrul Capitalei
443
0

Două automobile s-au ciocnit violent la ieșirea din satul Ciorescu, municipiul Chișinău. În urma impactului, trei persoane au fost rănite și transportate la spital.

Potrivit martorilor, vinovat de producerea accidentul s-ar face șoferul care venea dinspre Goianul Nou, deoarece nu a cedat trecerea celuilalt participant la trafic, care se deplasa regulamentar.

Alte două maşini au fost făcute zob, după ce s-au ciocnit violent în centrul Capitalei. Accidentul s-a produs la intersecţia dintre străzile Bucureşti şi Mihai Eminescu. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit, iar la faţa locului au intervenit oamenii legii.

Potrivit poliţiei, totul s-ar fi întâmplat, aseară în jurul orei 19. Unul dintre şoferi nu ar fi fost atent şi a mers pe culoarea roşie. În urma impactului, un automobil a fost proiectat în semafor, iar cel de-al doilea s-a lovit în maşina avariată.

În ambele autovehicule erau doar şoferii – o femeie în vârstă de 33 de ani şi un bărbat în vârstă 31 de ani. Potrivit polițiștilor, cei doi conducători auto nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Oamenii legii cercetează circumstanţele producerii accidentului, iar conducătorul auto, care va fi găsit vinovat riscă o amedă de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.

Foto, accidentul de lângă Ciorescu:

Citește și
article image
9 accidente în ultimele 24 de ore. Poliția trage un semnal...
2
1191
article image
Sancțiunea pentru părăsirea locului accidentului rutier,...
0
392
article image
CNPF: Va fi introdusă procedura de constatare amiabilă a...
0
346
article image
Salvatorii au scos 2 bărbați dintr-o fântână de canalizare...
0
222