main logo
1213

Două maluri, o iubire. Doi polițiști de frontieră își fac nuntă la hotar

Punctul de trecere al frontierei de la Costești - Stânca are, în mod tradițional, semnificația unui loc despărțit de râul Prut în care oamenii trebuie să treacă o vamă pentru a ajunge din R. Moldova în România.

Însă, de azi, 19 aprilie, punctul de trecere Costești - Stânca va avea și faima unui loc în care dragostea a încălcat subtil frontiera și a cuprins inimile unei polițiste moldovence aflată la postul din Costești și a unui polițist de frontieră de pe cealaltă parte a Prutului, aflat la postul de la Stânca.

Mihaela H, născută în satul Corlățeni, raionul Rîșcani, are 24 de ani și activează în Poliția de Frontieră din anul 2014, în funcția de subofițer superior al unității control al frontierei al SPF Costești al Direcției regionale Nord, scrie deschide.md.

Tânăra este absolventă a Colegiului Național al Poliției de Frontieră din Ungheni.

El se numește Vlad M. și este agent-șef adjunct la Sectorul Poliției de Frontieră Stânca. Vlad este absolvent al unui colegiu economic din orașul Botoșani.

Astăzi, la exact 2 ani de când s-au întâlnit, cei doi vor deveni soț și soție, urmând ca să își unească destinele într-o ceremonie care va avea loc la Botoșani și în care ambii au ales să se prezinte în uniforma de polițist de frontieră.

Alături vor fi colegi de-ai mirilor îmbrăcați și ei în uniforme militare. Participarea efectivelor PF la ceremonia Mihaelei și a lui Vlad s-a făcut cu acordul conducerii celor două instituții.

×

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării