main logo
473

Două grădinițe din Capitală, reparate din grantul oferit de România

Grădiniţele nr.145 şi nr.26 din sectorul Buiucani al Capitalei au fost inspectate astăzi de Primarul general interimar, Ruslan Codreanu.

Două grădinițe din Capitală, reparate din grantul oferit de RomâniaDouă grădinițe din Capitală, reparate din grantul oferit de România

În aceste instituţii de educaţie timpurie au început lucrările de reparație. Acestea beneficiază de grantul oferit de Guvernul României în valoare de câte un milion de lei fiecare.

În cadrul Grădiniţei nr.145 va fi reparat integral acoperişul, va fi renovat blocul alimentar și spălătoria, vor fi schimbate uşile şi ferestrele și achiziționată mobilă pentru necesitățile instituției. Valoarea totală a contractului este de 1,238 milioane lei. 

De asemenea, în cadrul Grădiniței nr. 26 vor fi reparate spălătoria, blocuri sanitare, pavilionul din curte şi schimbate uşile şi ferestrele. Valoarea lucrărilor de reparație este de 1,503 milioane lei. 

Toate lucrările de renovare în aceste grădinițe se vor desfășura pe durata perioadei estivale.

În context, primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a menţionat necesitatea asigurării calităţii lucrărilor de renovare. „Ne dorim să îmbunătăţim condiţiile în toate instituţiile de învăţământ din municipiu, dar şi imaginea sistemului educaţional în general”, a subliniat primarul interimar Ruslan Codreanu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării