299
1
Două femei din Bălţi au împlinit 101 ani. Cum au fost omagiate
299
1

Anna Petrusenko și Lidia Davîdovskaia, pe 12 aprilie, şi-au sărbătorit ziua de naştere pentru a 101 oară.

Două femei din Bălţi au împlinit 101 ani. Cum au fost omagiate

Fiecare dintre cele două femei îşi are propria soartă unică, dar aceleaşi sînt pentru ambele reperele istorice importante: războiul, restaurarea țării după Victorie, restructurarea, perioada actuală dificilă, transmite Știri.md cu referire la noi.md.

Viața le-a oferit o ocazie unică de a asista la evenimentele unei perioade lungi de parcurs istoric al ţării noastre. În ciuda tuturor dificultăților și proceselor, femeile sunt încă pline de putere, dragoste pentru viață, se bucură de fiecare nouă zi trăită, de comunicarea cu familia, prieteni și oaspeți. 

În această zi, femeile omagiate au primit felicitări nu numai din partea rudelor, ci şi din partea primarului de Bălți. Ambele au primit cadou cîte 10.000 de lei. Nicolae Grigorişin a adresat cuvinte de admirație sinceră acestor femei fragile și, în același timp, puternice, care au avut parte în viaţă de încercări deloc uşoare. 

Primarul le-a dorit sărbătoritelor multă sănătate, vioiciune, căldură familială și bunăstare, credință în tot ce este bun și pur şi simplu fericire omenească. Omagierea orăşenilor longevivi a devenit o tradiție bună la Bălți.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter