main logo
2184

Două automobile, grav avariate la Ceadâr-Lunga. Detalii de la Poliție

Un accident rutier s-a produs cu câteva zile în urmă în apropiere de satul Congaz, raionul Ceadâr-Lunga.

Două automobile, grav avariate la Ceadâr-Lunga. Detalii de la PolițieColaj: Știri.md

În imaginile expediate în adresa redacției Știri.md prin intermediul opțiunii Adaugă o știre se poate observa că, în urma impactului, ambele autoturisme au fost avariate destul de grav, unul fiind răsturnat.

Contactată de Știri.md, șefa Secției Comunicare și Protocol al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, a declarat că accidentul s-a produs pe 10 decembrie, în jurul orei 14:40, la ieșirea din satul Congaz, direcția spre satul Baurci, raionul Ceadâr-Lunga.

Oamenii legii au stabilit la fața locului că șoferul autoturismului Ford Mondeo a pierdut controlul asupra volanului și, ieșind pe contrasens, a lovit un automobil de marca Peugeot, care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, ambele autoturisme au fost grav avariate, însă din fericire nimeni nu a avut de suferit. Fiind supuși testării alcoolscopice, s-a stabilit că șoferii nu au consumat alcool.

Diana Fetco a precizat că șoferul autoturismului de model Ford Mondeo a fost amendat cu 1.200 de lei și sancționat cu cinci puncte de penalizare.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării