main logo
4695

Accident dublu la Șoldănești cu implicarea unei ambulanțe: Un mort și doi răniți

Două accidente rutiere s-au produs astăzi, 19 iunie, în raionul Șoldănești. O persoană a decedat, iar altele două au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accident dublu la Șoldănești cu implicarea unei ambulanțe: Un mortFoto: Politia.md

Potrivit ofițerului de presă Mariana Bețivu, în această dimineață, în jurul orei 08:10, oamenii legii din Șoldănești au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în apropierea satului Cotiujenii Mari, transmite Știri.md.

Preliminar, polițiștii au stabilit că șoferul unui Mercedes Sprinter, în vârstă de 35 de ani, a pierdut controlul asupra volanului și s-a lovit cu un Ford, condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani, locuitor al satului Recești din raionul Șoldănești, având ca pasageră o femeie de 65 de ani.

În urma accidentului rutier, ambii conducători auto și pasagera au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați de către echipajul SAMU spre Spitalul Raional Șoldănești.

Ulterior, echipajul SAMU, deplasându-se pe o stradă din orașul Șoldănești spre spital, a fost lovit de un BMW la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, care preliminar nu a acordat prioritate ambulanței.

Ca urmare a accidentului rutier, felcerul din ambulanță a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar pacientul, conducătorul Fordului, a decedat.

Toți conducătorii mijloacelor de transport au fost supuși testării alcoolscopice, rezultatele fiind negative. Pe cazuri sunt pornite procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Video: Telegram/AccidenteMoldova

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării