main logo
608

Două accidente în stânga Nistrului: Șoferii, în stare de ebrietate

Două accidente rutiere s-au produs sâmbătă, 21 ianuarie, în stânga Nistrului. Ambii șoferi se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Două accidente în stânga Nistrului: Șoferii, în stare de ebrietateFoto: Știri.md

Potrivit așa-zisului minister de interne din regiunea transnistreană, primul accident a avut loc în jurul orei 07:30, la Tiraspol, transmite Știri.md.

Un automobil Volkswagen s-a izbit de un stâlp. În mașină erau două persoane, care nu au avut de suferit. 

Ajunși la locul accidentului, inspectorii poliției rutiere, la verificarea documentelor, au atras atenția asupra mirosului de alcool ce venea de la șoferul în vârstă de 25 de ani.

Polițiștii l-au dus la control medical, iar rezultatul examinării a arătat 0,830 mg/l în aerul expirat, care a confirmat că șoferul conducea autoturismul în stare de ebrietate.

Acesta riscă să rămână fără permis și cu amendă. 

Un alt accident a avut loc la Chițcani, în după-amiaza zilei de sâmbătă. Șoferul, un tânăr de 26 de ani, ce conducea un automobil Audi, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp. În mașină se afla doar el și nu s-a ales cu traume.

Fiind testat alcoolscopic, rezultatul a arătat 1,445 mg/l în aerul expirat.

În timpul cercetării, inspectorii poliției rutiere au constatat că mașina nu avea trecut controlul tehnic, șoferul nu avea asigurare, iar cauciucurile de iarnă erau destul de uzate.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării