main logo
561

Dosarul parcărilor cu plată: Chirtoacă acuză PA de manipulare

Fostul primar general al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a venit cu o reacție după ce Procuratura Anticorupție a anunțat că pe cauza penală denumită generic „parcările cu plată”, în care este vizat fostul edil, a avut loc finalizarea dezbaterilor judiciare și ultimul cuvânt al inculpatului.

Dosarul parcărilor cu plată: Chirtoacă acuză PA de manipulareȘtiri.md

Chirtoacă susține că a demontat acuzațiile ce i se aduc și că ceea ce a anunțat procuratura este manipulare, transmite Știri.md.

„De ziua mamei mele, exact ca Plahotniuc si Dodon, acum 5 ani, procuratura a decis, in stil mafiot, sa-mi faca drept “cadou” acest comunicat de presa.

Atrag atenția că ieri în proces, procuratura nu a avut nicio replica - au tăcut și au ieșit din sala, după ce am demontat complet acuzațiile lor nefondate și am arătat falsurile grosolane la care au recurs.

Astăzi, au hotărât să folosească resursele administrative pentru a manipula presa și opinia publică.

Sunteți sub orice critică - niște lași și ipocriți”, a scris Chirtoacă pe Facebook.

Potrivit PA, deliberarea și pronunțarea sentinței a fost stabilită pentru data de 22 decembrie. Dorin Chirtoacă a fost învinuit că, exercitând funcția de primar general al Chișinăului, a săvârșit infracțiunea de trafic de influență. Totodată, este învinuit de comiterea, prin participare în calitate de autor, a infracțiunii de corupere pasivă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării