main logo
842

Dosarul judecătoarelor: Procurorii vor cere arest în izolator

Procurorii anticorupţie înaintează, astăzi, demersuri privind plasarea în arest a mai multor reținuți, în dosarul judecătoarelor.

Dosarul judecătoarelor: Procurorii vor cere arest în izolator

Primul demers va fi examinat, începând cu ora 15:00, la Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

Procurorii și ofițerii anticorupție au descins, ieri, la Curtea de Apel Chișinău, judecătoria Chișinău sediul Centru, Procuratura municipală, precum și domiciliile suspecților, într-un caz de corupție investigat de procurori, începând cu luna august a anului curent.

Urmărirea penală pe cauză a fost dispusă de către Procurorul General conform elementelor infracţiunii de trafic de influență, ulterior, la cauza respectivă fiind conexate cauzele penale privind elementele infracțiunii de corupere pasivă și corupere activă. 

Procurorii și ofițerii anticorupție au documentat o schemă infracțională în mai multe episoade, în care sunt implicați 5 judecători, 1 procuror, 1 avocat, 1 asistent judiciar, 1 medic și un inculpat pe un dosar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării