main logo
1062

Dosarul fostului director al Penitenciarului nr. 18, trimis în judecată

Procurorii au finalizat urmărirea penală și trimit în instanță dosarul în care fostul director al Penitenciarului nr. 18 este cercetat penal pentru escrocherie și infracțiune în proporții deosebit de mari.

Dosarul fostului director al Penitenciarului nr. 18, trimis în judecată

Procurorii au finalizat urmărirea penală și vor trimite în instanță miercuri, 15 septembrie, dosarul în care fostul director al Penitenciarului nr. 18, Viorel Perciun, este cercetat penal pentru escrocherie și infracțiune în proporții deosebit de mari, transmite Știri.md cu referire la ZdG.

Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Oleg Afanasii, șeful Procuraturii municipiului Chișinău, care a menționat că în dosarul privind însușirea mijloacelor financiare bancare ale cetățenilor R. Moldova figurează alte 8 persoane.

Viorel Perciun, cercetat penal pentru escrocherie și infracțiune în proporții deosebit de mari în perioada în care a fost detașat în funcția de director al Penitenciarului nr. 18 – Brănești.

Acesta a fost plasat, pe 18 mai, în arest la domiciliu, la scurt timp după ce a fost repus în funcția de director al Penitenciarului nr. 15 – Cricova.

Știri.md amintește că Viorel Perciun este suspectat de escrocherie cu carduri bancare, alături de 11 persoane.

În 12 februarie, Poliția Capitalei a anunţat destructurarea unei grupări criminale formate din 12 membri care se ocupa cu fraude cu carduri bancare. Doi dintre ei, consideraţii capii grupării sunt în închisoare pentru infracţiuni anterioare.

Membrii grupării riscă până la opt ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării