main logo
1134

Dosar penal pentru Petic: Prezența mea, periculoasă pentru Jizdan

Fostul polițist de frontieră, Gheroghe Petic, a fost audiat astăzi de oamenii legii, într-un dosar penal, fiind bănuit de comiterea unor acte de huliganism grave.

Dosar penal pentru Petic: Sunt periculos pentru Jizdan

 La rândul său, activistul civic susține că nu cunoaște despre ce e vorba, dar a ținut să menționeze că prezența sa la liberatate „este periculoasă pentru unele persoane care se află la guvernare, inclusiv pentru Jizdan”, transmite Ştiri.md cu referire la Unimedia.

„Am fost citat de MAI să mă prezint astăzi pentru a fi audiat în baza unei cauze penale. Habar nu am ceea ce este scris în dosar. Dar știu că este vorba de un huliganism grav, pentru care m-aș putea alege cu detenție. Toate acestea reflectă din faptul că eu am deconsperat o schemă de contrabandă de țigări a reprezentanților MAI.

Conform celor spuse, am dreptul să fac cunoștință cu materialele, dosarul doar în prezența unui avocat. Este un dosar la comandă. Prezența mea la liberatate este periculoasă pentru unele persoane care se află la guvernare, inclusiv pentru Jizdan”, a susținut Petic.

În acest sens, Petic a ținut să transmită reprezentanților mass-mediei o înregistrare audio. Este vorba de un dialog cu un polițist de frontieră care prezintă detalii privind contrabanda de țigări.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării