main logo
1160

Dosar lui Chirtoacă: Cadou de 1 iunie sau poate că l-am huiduit pe Chicu

Poliția a demarat un proces contravențional, după ce la 7 mai un grup de reprezentanți ai opoziției au participat la un protest la evenimentul de înmânare a lotului de ajutor umanitar din România.

Dosar lui Chirtoacă: Cadou de 1 iunie sau poate că l-am huiduit pe ChicuColaj: știri.md

Poliția constată că ar fi fost încălcate măsurile impuse de autorități pe timp de epidemie, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Pe timp de situație de urgență, întrunirile în masă erau interzise, fapt ce n-ar fi fost respectat de protestatari. Despre aceasta a comunicat pentru Agora ofițera de presă a poliției capitalei, Natalia Stati.

Astfel, a fost înregistrat un proces contravențional, examinat de polițiștii IP Centru, pentru încălcarea măsurilor impuse de autorități. Persoanele vizate în acest caz urmează să se prezinte pentru declarații.

Printre cei care au fost chemați la inspectorat este și fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă.

"„Cadou” de ziua copiilor. În legătură cu întâmpinarea, spontană, a convoiului umanitar din România, sub „Podul Rușinii” de la Telecentru, ca urmare a refuzului de a fi primit în PMAN, ne-am ales cu un dosar administrativ. Sau poate pentru ca l-am huiduit pe Chicu?!", se întreabă Dorin Chirtoacă.

Știri.md amintește că la evenimentul de prezentare a lotului de ajutor umanitar, premierul Ion Chicu a fost huiduit pentru faptul că ceremonia nu se desfășoară în PMAN, dar sub podul de la Telecentru.

Menționăm că un convoi de camioane cu echipamente de protecţie împotriva COVID-19 a plecat ieri dimineaţă din România către Republica Moldova.

Este vorba de asistența umanitară acordată de statul român în contextul combaterii pandemiei cu COVID-19, în valoare de 3,5 milioane euro, aprobată printr-o hotărâre a Guvernului român pe 1 mai.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării