main logo
1386

Dorin Recean: Guvernul va aduce Europa în fiecare localitate din Moldova

Aflat într-o vizită de lucru în raionul Ceadâr-Lunga, prim-ministrul Dorin Recean a cunoscut ieri, 4 iulie, două proiecte implementate în cadrul Programului „Satul European”.

Dorin Recean: Guvernul va aduce Europa în fiecare localitate din MoldovaFoto: Gov.md

În satul Copceac se construiește un complex sportiv modern, ce include și un bazin de înot. Centrul va oferi tinerilor și comunității locale oportunități pentru activități recreative și sportive, transmite Știri.md

La Ceadâr-Lunga, prin intermediul Programului „Satul European”, a fost instalată o centrală electrică fotovoltaică, care va asigura cu energie regenerabilă opt instituții publice - șase grădinițe, muzeul și Școala de Arte. 

„În raionul Ceadâr-Lunga modernizăm și dezvoltăm localitățile împreună cu administrația publică locală. Guvernul construiește și va continua să construiască în toată țara pentru a aduce Europa în fiecare localitate”, a spus prim-ministrul Dorin Recean.

În raionul Ceadâr-Lunga au fost investiți 70 de milioane de lei pentru implementarea a 19 proiecte în cadrul Programului „Satul European”. Proiectele asigură locuitorilor o infrastructură mai bună, acces la apă și canalizare, mai multe școli, grădinițe și terenuri dotate și modernizate, dar și eficiență energetică.

Foto: Gov.md

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării