main logo
1775

Dorin Recean a felicitat polițiștii Fulger cu ocazia Zilei Independenței

În ajunul Zilei Independenței Republicii Moldova, prim-ministrul Dorin Recean a felicitat foștii și actualii angajați ai Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger”.

Dorin Recean a felicitat polițiștii Fulger cu ocazia Zilei IndependențeiFoto: gov.md

Astfel, în semn de recunoștință pentru atitudine conștiincioasă față de atribuțiile de serviciu și patriotism, Dorin Recean a conferit Diplome din partea Guvernului, transmite Știri.md.

Șeful Executivului a menționat că angajații Brigăzii „Fulger” sunt un model de devotament și apărare a patriei, evidențiind curajul veteranilor care și-au sacrificat viața pentru ca Republica Moldova să fie un stat independent. 

„Nimeni nu cunoaște prețul independenței și suveranității țării noastre mai bine decât Brigada „Fulger”. Aceste fapte de eroism vor rămâne drept exemple pentru tinerii de astăzi și generațiile viitoare, iar împreună vom putea construi o Moldovă Europeană puternică, unită și prosperă”, a spus Dorin Recean. 

În acest an, Republica Moldova marchează cea de-a 33-a aniversare de la adoptarea Declarației de Independență.

Concertele dedicate Zilei Independenței vor începe luni, 26 august, în Piața Marii Adunări Naționale, când pe scena din centrul Chișinăului vor urca trupa GOLAN Hybrid, Andrew Rayel și „Subcarpați”.

Pe 27 august, în fața publicului vor evolua Surorile Osoianu, Moldova National Youth Orchestra, Satoshi, Lupii lui Calancea, Irina Rimes și interpreta din Suedia Loreen. Pe 28 august, pe scenă vor urca trupa „Alternosfera” și formația „Okean Elzy”.

Primăria Municipiului Chișinău informează că, în perioada 26 august, ora 00:00 - 29 august, ora 07:00, circulația transportului public va fi suspendată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale, în legătură cu organizarea manifestărilor cultural-artistice consacrate Zilei Independenței.

Citește și: 

Guvernul cheltuie aproape 10 milioane de lei pentru concertul de Ziua Independenței

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării