main logo
452

Dorin Chirtoacă împlinește 41 de ani. Mesajul de felicitare din partea PL

Fostul primar al Capitalei Dorin Chirtoacă împlinește astăzi 41 de ani.

Dorin Chirtoacă împlinește 41 de ani. Mesajul de felicitare al PL

Cu ocazia zilei de naștere a ținut să vină cu un mesaj de felicitare Partidul Liberal pe care îl conduce, transmite Știri.md

„Stimate domnule președinte,

Vă aducem sincere și cordiale felicitări cu ocazia zilei de naștere, și, pe această cale, vă transmitem înaltele noastre aprecieri și mulțumiri, în primul rând, pentru realizările D-stră în calitate de Primar General al Municipiului Chișinău.

Sunteți un veritabil exemplu al demnității, corectitudinii și consecvenței, un politician cu un înalt simț al dreptății și responsabilității. Ați rezistat în fața celor mai grele și nedrepte încercări, înfruntându-le cu capul sus și plin de curaj.

Armele imbatabile pe care le aveți, precum promovarea adevărului, lupta pentru dreptate și valorile românești, alături de caracterul puternic și verticalitatea de care ați dat dovadă mereu, vă fac un lider incontestabil, demn de urmat și de apreciat.

Vă mulțumim pentru tot și vă urăm cele mai bune gânduri de bine, putere și răbdare în misiunea deloc ușoară pe care v-ați asumat-o. Vă asigurăm de plenara noastră susținere și suntem alături de D-stră, în demersul nostru comun de a realiza idealul sfânt de Unire a Republicii Moldova cu Țara-Mamă, România”.

Dorin Chirtoaca, originar din Colonița, a câștigat trei mandate de primar al Chișinăului. 

În februarie 2018, Dorin Chirtoacă și-a anunțat demisia din funcția de primar general al Capitalei, după ce în mai 2017 a fost reținut în dosarul parcărilor cu plată. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării