main logo
1666

Dorin Chirtoacă, către compania turcă: De ce ați fugit cu tot cu autobuze din PMAN?

Compania turcă de la care Primăria Chișinău a procurat cele 31 de autobuze ISUZU îl acționează în judecată pe Dorin Chirtoacă.

Chirtoacă, către compania turcă: De ce ați fugit cu tot cu autobuze?

Asta după ce fostul edil a declarat că  autobuzele de model „ISUZU", ce au fost expuse în PMAN, nu sunt noi, iar ieri, 20 februarie, Primăria municipiului Chişinău a semnat contractul de achiziționare a acestora, de fapt, ar fi fost înecate la inundațiile din anii trecuți, din Turcia, iar ele pot fi vândute doar la piese de schimb, transmite Știri.md.

Drept reacție la acționarea sa în judecată, Dorin Chirtoacă a venit cu un nou mesaj pe Facebook, în care îi întreabă pe reprezentații companiei de ce nu au stat autobuzele în PMAN până pe 24 februarie și de ce susțin că sunt noi, dacă anterior au declarat că sunt din 2017:

„Dacă tot vreți să mă dați în judecată, de ce ați fugit cu tot cu autobuze din PMAN? Gata expoziția? Parcă trebuiau să stea până pe 24 februarie?

Lăsați-le în Piață, să le poată vedea lumea și să poată trage concluzii. După care mergem și în judecată. Cine să le facă expertiză acum (vechi/noi/înecate) și unde?

Dumneavoastră înșivă ați recunoscut că autobuzele sunt din 2017, cum atunci ele sunt noi dacă au deja doi ani, unde au fost ele timp de doi ani?", a scris Chirtoacă.

Autobuzele, cumpărare cu 78 milioane de lei, au fost prezentate astăzi de Ruslan Codreanu și urmează să fie puse pe rute.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării