main logo
33909

Doliu la Drochia: Directoarea unui gimnaziu, găsită strangulată în sala de sport

Directoarea Gimnaziului „Dumitru Roman” din raionul Drochia a decedat. Cu un anunț în acest sens a venit administrația instituției de învățământ. Potrivit oamenilor legii, aceasta a fost depistată strangulată în sala de sport a instituției respective.

Doliu la Drochia: Directoarea unui gimnaziu, găsită strangulatăColaj: Știri.md

„Calendarul vieții a încetat numărătoarea în ziua de 18 mai 2024 pentru capul de frunte al IP Gimnaziul „Dumitru Roman”, doamna Natalia Manea. Vestea plecării sale pe neașteptate pe drumul veșniciei ne-a întristat și îndurerat pe toți. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere.

Nu am fost în stare să înțelegem cu adevărat durerea care a încercat-o în ultima perioadă, iar acum în acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Ne-am bucurat că am cunoscut-o, dar și mai dureros că am pierdut-o. Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că un OM, o învățătoare, un manager atât de important a plecat pentru totdeauna. Cu toții am cunoscut-o veselă, amabilă, indulgentă, profesionistă și bună pentru că nu e om față de care să fi rămas indiferentă la cererea sau nevoia acestuia. Durere mare peste sat, și e durut, și trist, și e păcat...

Transmitem sincere condoleanțe și sentimentele noastre de compasiune familiei, rudelor și celor care au cunoscut-o și au apreciat-o. Dumnezeu să-i dea odihna cea veșnică, iar familiei să-i dea tăria de a trece prin această grea încercare. Împărtășim durerea lor și îi asigurăm de tot sprijinul moral de care vor avea nevoie în aceste momente de grea cumpănă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Dumnezeu să o ierte! Amintire vie!”, se arată în mesajul administrației instituției de învățământ, transmite Știri.md.

Potrivit ofițerului de presă Svetlana Talpă, în seara zilei de 18 mai curent, Poliția din Drochia a fost sesizată de către un angajat al instituției de învățământ despre faptul că, în jurul orei 19:40, în sala de sport a instituției respective a fost depistat cadavrul strangulat al unei femei de 38 de ani, angajată a gimnaziului.

„Pe suprafața corpului neînsuflețit al femeii nu au fost depistate semne de moarte violentă. Corpul acesteia a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a mai declarat Svetlana Talpă.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării