main logo
1328

Doi tineri, arestați pentru comiterea unui atac tâlhăresc: Ce au făcut

Ofițerii Direcției investigații criminale și Direcției urmărire penală a INI, în comun cu angajații Inspectoratului de Poliție Căușeni și mascații BPDS „Fulger”, sub conducerea procurorilor PCCOCS, anunță reținerea a doi tineri pentru comiterea unui atac tâlhăresc asupra unor bătrâni din Căușeni.

Doi tineri, arestați pentru comiterea unui atac tâlhăresc: Ce au făcutFoto: Politia.md

Potrivit oamenilor legii, cei doi tineri cu vârstele de 18 și 23 de ani ar fi primit informația de la membrii grupului criminal organizat dirijat din penitenciare despre faptul că victimele ar avea această sumă de bani, transmite Știri.md. 

Prin urmare, aceștia și-au pregătit cagule, lipici și un cuțit pentru comiterea atacului tâlhăresc. 

Totuși, oamenii legii le-au deconspirat planul infracțional bine organizat. Astel, aproape de miezul nopții, pe data de 5 septembrie curent, când bănuiții au pătruns forțat în gospodăria familiei, au fost reținuți, fără ca să le poată cauza daune victimelor ori să le agreseze fizic.

A urmat aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile în privința lor de către judecătorul de instrucție al Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, la solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Investigațiile penale continuă, inclusiv în deconspirarea altor membri ai grupului criminal organizat, timp în care persoanele beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării