main logo
762

Doi palmieri solari cu Wi-Fi gratuit și energie electrică vor apărea la Chișinău

În Chișinău urmează a fi instalați doi palmieri solari ce vor avea menirea de a produce energie electrică verde.

Doi palmieri solari cu Wi-Fi gratuit vor apărea la Chișinău

De asemenea, cu ajutorul lor se va putea recrea, încărca telefoanele, punct de informare publică, iluminat stradal, cât și să utilizați wi-fi gratuit.

În acest sens, primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a solicitat ajutorul cetățenilor de a identifica două locații potrivite pentru instalarea acestora.

Palmierii solari au scopul de a promova utilizarea energiei regenerabile în orașul Chișinău și oferă un set de beneficii pentru spațiile publice precum: iluminare stradală, loc pentru odihnă și recreere, stație pentru încărcare a dispozitivelor electrice, punct de informare publică și acces gratis la internet.

Ajutați-ne să identificăm spațiile unde să îi plasăm prin lăsarea unui comentariu la această postare cu 2 locuri unde să fie instalați!

Criterii pentru propunerea locului de instalare a Palmierilor Solari:

☑️ Spațiul propus trebuie să fie un loc deschis cu o suprafață de cel puțin 200 metri pătrați. Instalația solară trebuie să fie amplasată pe o suprafață solidă și necesită un perimetru de instalare de cel puțin 4 metri pătrați.

☑️ Locul propus trebuie să fie public accesibil și să fie în apropiere unui flux de oameni care să beneficieze de oportunitățile oferite de instalația solară.

☑️ Spațiul propus trebui să fie amplasat într-o zonă însorită cu acces la lumină soarelui pe parcursul întregii zile. Se recomandă ca locul propus să fie îndepărtat de clădiri înalte care pot restricționa accesul la lumina.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării