main logo
2075

Doi minori, surprinși pe acoperișul unei clădiri în construcție: Poliția și IGSU au intervenit

Doi minori au fost surprinși pe acoperișul unei clădiri aflate în construcție din municipiul Chișinău. Astfel, la fața locului au intervenit Poliția și pompierii, dar și o ambulanță.

Doi minori, surprinși pe acoperișul unei clădiri: Poliția a intervenitFoto: știri.md

Incidentul a avut loc în acest weekend, în după-amiaza zilei de duminică. Imaginile au fost expediate redacției Știri.md prin intermediul opțiunii Adaugă o știre.

Ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, ne-a spus că, aproximativ la ora 15:58, echipajul Batalionului de patrulare și reacționare operativă a primit informația precum că pe bulevardul Mircea cel Bătrân sunt persoane pe acoperiș.

„La fața locului a fost depistat solicitantul care a comunicat că la construcția nefinisată a observat minori pe acoperiș. În urma intervenției angajaților Poliției, minorii au fost înlăturați de la pericol. Aceștia s-au dovedit a fi în vârstă de 15 și 16 ani. În urma discuțiilor, ei au comunicat că au urcat din interes, fără intenții”, ne-a spus Stati.

Totodată, ofițerul de presă al IGSU, Tatiana Muntean, ne-a spus că la fața locului au intervenit și trei echipe de salvatori și pompieri.

„Ajunși, aceștia au stabilit că persoanele sunt în afara oricărui pericol”, a adăugat Muntean.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării