main logo
812

Doi minori care s-au rătăcit în Capitală, găsiți de carabinieri

Doi copii au fost găsiți de carabinieri după ce s-au rătăcit pe străzile Chișinăului.

Doi minori care s-au rătăcit în Capitală, găsiți de carabinieriFoto: facebook.com

Potrivit informațiilor, pe 31 mai, în jurul orei 21:00, prin intermediul stației radio militarii implicați la MOP în sectorul Buiucani al Capitalei, au primit informația precum că doi minori de 6 și, respectiv, 9 ani sunt în căutare, alerta fiind dată de părinți, transmite Știri.md.

Astfel, în urma acțiunilor întreprinse, în adiacentul străzilor Vasile Lupu cu Belinski au fost găsiți copiii care erau singuri și dezorientați. Din discuțiile cu aceștia, copiii au comunicat că s-au rătăcit.

Ulterior, micuții au ajuns vii și nevătămați la părinții lor.

Totodată, angajații Inspectoratului General de Carabinieri au fost implicați la menținere și asigurarea ordinii publice, prevenirea și combaterea criminalității în mai multe localități din țară.

Astfel, în timpul executării misiunilor de ordine și siguranță publică, de către angajații IGC au fost constatate și documentate

24 de contravenții în activitățile desfășurate de carabinieri, 2 contravenții constatate în cooperare cu poliția și alte 86 de persoane au fost legitimate.

De asemenea, echipajele de carabinieri au reacționat prompt la 95 de solicitări din partea cetățenilor aflați într-o dificultate, solicitări parvenite la 112 (peste 60 – reacționări directe și 30 reacționări în suport).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării