main logo
828

Doi elevi de la un liceu din Bălți, scutiți de examenul de bacalaureat

Pasiunea pentru disciplinele îndrăgite le-a adus victorie. Mai mulți elevi ai Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Bălți s-au învrednicit de locuri de frunte în cadrul olimpiadelor republicane desfășurate în capitala țării.

Doi elevi de la un liceu din Bălți, scutiți de examenul de bacalaureat

3 tineri s-au întors cu locul I, 4 elevi s-au învrednicit de locul III și tot atâția s-au întors cu mențiune, transmite Știri.md cu referire la Btv.md.

Nicolina Murzuc împreună cu colegul ei Marius Mihăescu au obținut locul III la geografie și respectiv la chimie. Fiind în clasa a XII-a aceștia primesc automat nota 10 la bacalaureat la aceste discipline.

Elevii care au primit locuri de frunte, îndeosebi locul întâi au șansa de a participa la Olimpiada Internațională. Melania Certan a acumulat punctajul maxim și este pe primul loc la geografie. 

Un asemenea rezultat l-a demonstrat și Alexei Crivceanschi la disciplina biologie.

Profesorii susțin că discipolii lor au depus o muncă enormă și au dat dovadă de multă responsabilitate pe parcursul pregătirilor.

De acum 5 ani pentru Maxim Frunză participarea la olimpiada republicană la matematică a devenit un obicei, iar acest an  a devenit norocos pentru el clasându-se pe locul III.

Până la moment, elevii Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” și-au demonstrat cunoștințele în matematică, chimie, fizică, geografie și biologie. Urmează olimpiadele republicane și la celelalte discipline, iar elevii sunt în toiul pregătirilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării