main logo
1069

Doi copii, la un pas de a fi accidentați: Reacția șoferiței

Doi copii au fost la un pas de a fi accidentați în Capitală. Totul s-a întâmplat în momentul în care aceștia încercau să traverseze neregulamentar strada.

Doi copii, la un pas de a fi accidentați: Reacția șoferiței

Momentul a fost surprins de camera de bord a unei mașini conduse de o femeie, care a reușit să frâneze la timp și să evite impactul, transmite Știri.md.

Astfel, doi copii au încercat să traverseze strada în plin trafic, însă mașina a frânat brusc, după care minorii au revenit pe trotuar.

Mai târziu, un alt copil a fugit din direcția opusă a străzii și i-a împins pe ceilalți doi.

Imaginile video au fost publicate pe rețelele sociale chiar de șoferița automobilului. De asemenea, ea a scris și un mesaj în care îndeamnă părinții să fie precauți și să nu-și lase copiii fără supraveghere în trafic.

"Stimați părinți, ai cui sunt copiii și nu numai, vă rog mult, fiind și eu mamă a doi copii, nu lăsați frații, vecinii sau un oricare alt copil mai mare puțin cu cei micuți să iasă prin oraș (aveți exemplu în video, par aproximativ de 3-5 ani cei mici). Nu destul că traversează neregulamentar, dar și fug în fața mașinilor. Dar ce era să fie, Doamne, ferește, dacă zbura altul alături de mine, că nu e unicul caz când pe ceilalți participanți în trafic nu îi interesează motivul pentru care s-a oprit mașina din față și fac depășire accelerând. Bine că s-a finisat cu bine astăzi cu acești copii, sper că a fost prima și ultima dată când traversează astfel, ca să nu fie mai rău altă dată", se arată în mesajul șoferiței.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării