main logo
2660

Doi bărbaţi din Cahul au împiedicat medicii să ofere ajutor unui om

La data de 06 mai, în jurul orei 02:00 a parvenit un apel la 112, unde s-a produs un incident între ambulanță, o persoană rănită și alți doi indivizi.

Doi bărbaţi din Cahul au împiedicat medicii să ofere ajutor unui om

Potrivit comunicatului, în timp ce medicii acordau ajutor medical unui locuitor al mun. Cahul, diagnosticat cu contuzia cotului și contuzia femurului, persoane necunoscute ce îl însoțeau au intrat în conflict cu medicii, împiedicând activitatea personalului medical și numindu-i cu cuvinte necenzurate, transmite Știri.md.

Ulterior identitatea celor doi a fost stabilită. 

Aceștia au fost atrași la răspunderea contravențională, pentru huliganism nu prea grav, adică acostarea jignitoare în locurile publice a persoanei fizice, alte acțiuni similare ce încalcă normele morale tulbură ordinea publică și liniștea persoanei fizice.

Inspectoratul de Poliție Cahul vine cu un îndemn către cetățeni - de a nu împiedica activitatea medicilor de pe ambulanță și a celor de la unitatea de urgență, a polițiștilor în timpul serviciului și de a nu ultragia personalitatea acestora pentru că ei sunt mereu la datorie pentru siguranța liniștii, a vieții și integrității dvs.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării