main logo
752

Doi adolescenţi din Anglia, acuzaţi că au omorât un băiat de 16 ani

Doi adolescenţi sunt acuzați că au ucis un băiat de 16 ani, în oraşul Northampton din Anglia, relatează sâmbătă dpa, potrivit Agerpres.

Doi adolescenţi din Anglia, acuzaţi că au omorât un băiat de 16 ani

Rohan Shand a murit în urma incidentului violent petrecut miercuri în apropierea hotelului Cock, în suburbia Kingsthorpe, din Northampton, oraş situat la 100 de kilometri nord de Londra, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Poliţia locală a declarat că doi adolescenţi, în vârstă de 16 şi, respectiv, 14 ani, ambii din Northampton, vor compărea în faţa Tribunalului din Northampton sâmbătă dimineaţă, fiind acuzaţi de crimă. 

Identitatea celor doi băieţi nu poate fi dezvăluită din motive legale. Poliţia a precizat că un bărbat de 49 de ani şi un tânăr de 21 de ani din Northampton care fuseseră arestaţi în legatură cu moartea lui Rohan Shand au fost eliberaţi.

Ofiţerii fac în continuare cercetări şi doresc să discute cu eventuali martori care deţin informaţii sau imagini suprinse de camerele de supraveghere din zonă în momentul producerii incidentului.Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării