main logo
822

Dodon: Intenționez să fac o vizită la Moscova pentru a testa vaccinul

Până a începe campania prezidențială, Igor Dodon intenționează să mai efectueze o vizită în Rusia pentru a avea mai multe întrevederi cu oficialii ruși, dar și pentru a testa vaccinul Sputnik-V.

Dodon: Intenționez să fac o vizită la Moscova pentru a testa vaccinulColaj: știri.md

''Posibil să merg nu doar la Moscova, dar și în alte direcții, de exemplu la adunarea generală a ONU, unde voi avea luare de cuvânt. De aceea, în contextul politicii externe echilibrate, noi vom merge peste tot unde președintele trebuie să fie'', a precizat Dodon, transmite Știri.md.

În cele din urmă, întrebat în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă ce să facă acesta la Moscova, Dodon a spus că nu în ultimul rând, pentru vaccin.

''Acolo a început vaccinarea masivă, mai mulți conducători și deputați deja au administrat această vaccină. Sunt gata acolo, sau aici, să fiu vaccinat. Eu îi voi ruga să ne ofere vreo 100.000 de vaccine și să fie la discreție, pentru cei din grupul de risc, pentru medici și să fie gratis. Nu vom impune pe nimeni, cine dorește și cine crede, poftim.

Eu am mai mare încredere în vaccinul rusesc, decât în cel american'', a mai spus Dodon, întrebat de ce, acesta a oferit moderatoarei un răspuns clasic ''de atâta''.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării