21 mai, 2020 22:13
5 841
13

Dodon, despre cei care au aruncat curcani la Președinție: O să fie aduși la CNA sau Penitenciarul 13

21 mai, 2020 22:13
5 841
13

În cadrul unei noi ediții a emisiunii “Președintele Răspunde”, Igor Dodon și-a amintit de protestul Partidului Democrat la care s-au aruncat peste gardul Președinției curcani.

Dodon, despre cei care au aruncat curcani la Președinție: O să fie aduși la CNA sau Penitenciarul 13Colaj: știri.md

Pe pagina de Facebook a lui Igor Dodon a fost publicat teaserul emisiunii filmate de această dată la Condrița, transmite Știri.md.

În video șeful statului își arată gospodăria de Condrița, iar în momentul când ajunge lângă cotețul cu găini și curcani acesta a declarat:

"Iată aici sunt curcani. Am înțeles că sunt iubitori de a arunca curcani peste gardul Președinției. Iată atunci când o să-i ducem la Penitenciarul Nr.13 sau CNA o să avem grijă să-le aducem câte un curcan de acesta copt. Facem acest lucru, la sigur", a declarat Igor Dodon.

Emisiunea integrală va putea fi urmărită mâine. Șeful statului va relata despre reședința Președintelui, dar și tradiționalele răspunsuri la cele 8 subiecte cele mai actuale din țară.

Știri.md amintește că protestul Partidului Democrat la care s-au aruncat peste gardul Președinției curcani a avut loc pe 9 iunie 2019, la o zi după ce socialiștii, în frunte cu Igor Dodon, au anunțat că vor crea o majoritate parlamentară cu Blocul ACUM.

La acel protest, la care a și participat majoritatea liderilor PDM, au fost scandate lozinci anti-Dodon; președintele fiind numit trădător și cerându-i-se demisia.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter