main logo
18356

Dispariția Mădălinei Cojocari în SUA: Noi detalii de la bunica micuței

Poliția și FBI continuă căutările Mădălinei Cojocari, fetița originară din R. Moldova și dispărută în SUA.

Dispariția Mădălinei Cojocari în SUA: Noi detalii de la bunica micuței

La nouă luni distanță din ziua în care copila a fost văzută pentru ultima dată, bunica ei, Rodica Cojocari, susține că nepoata sa a fost vândută, transmite Știri.md cu referire la NewsMaker.

Între timp, mama și tatăl vitreg al Mădălinei au apărut în fața instanței pentru a se confrunta cu acuzațiile de neraportare a dispariției copilului. 

„Nepoata mea este în viață, dar a fost răpită”, a mărturisit Rodica Cojocari.

Rodica Cojocari crede că fiica ei, Diana Cojocari, împreună cu Mădălina, au fost vândute traficanților pentru cinci milioane de dolari.

Mandatele de percheziție din martie 2023 au arătat că Diana a cerut unei rude îndepărtată să o ajute să o vândă pe ea și pe Mădălina. Ea i-a spus de asemenea că era într-o relație proastă cu soțul ei, Christopher Palmiter, și că dorea un divorț.

„Chris Palmiter este instrumentul. Le-a urmărit timp de doi ani. Nu aveau documente în casa lui. Le-a furat documentele și le-a ținut în casă ca pe niște prizonieri”, a spus Rodica Cojocari.

Aceleași mandate de percheziție au enumerat un inventar al obiectelor confiscate din mașina Dianei Cojocari, inclusiv un card de debit care aparținea Dianei Cojocari, pașapoartele românești și moldovenești ale Mădălinei, pașaportul românesc al Dianei Cojocari și diverse certificate de educație și documente de lucru găsite în consola centrală.

Potrivit acestor mandate de percheziție, anchetatorii au revizuit înregistrările telefonice care dezvăluie comunicare extinsă pe 2 decembrie 2022 cu acea rudă. Înregistrările telefonice ale acelei persoane au arătat apeluri multiple către numere de telefon aparținând unor ținte neidentificate implicate în investigații privind traficul de droguri/narcotice T3.

WCNC Charlotte a aflat că o investigație T3 implică o interceptare a convorbirilor telefonice.

Mandatele arată că drogurile nu au fost găsite în mașină sau în casă de data aceasta, dar nu este clar dacă au fost găsite în alte percheziții, această informație a fost redactată din documentele anterioare ale instanței.

„În ultima vreme, folosea narcotice pentru a-i face să doarmă atât pe Mădălina, cât și pe Diana. El punea aceste narcotice în sucul lor. Diana și Mădălina le-au băut, iar el a luat-o pe Mădălina din cameră și a predat-o traficanților. Nu știu cui”, a afirmat Rodica Cojocari.

În ceea ce privește motivul pentru care Mădălina nu a fost găsită încă în viață, Rodica Cojocari crede că Mădălina a trebuit să treacă printr-o intervenție de chirurgie plastică pentru a-și schimba aspectul.

Atât Diana Cojocari, cât și Christopher Palmiter susțin că nu știu ce s-a întâmplat cu Mădălina.

„El spune că nu știe nimic, dar nu este adevărat. Mădălina noastră este în viață, și Diana a fost avertizată că dacă spui poliției ceva, te voi omorî. Chris știe cui a vândut-o pe nepoata noastră, dar este implicat cu criminali”, a insistat Rodica Cojocari.

Diana Cojocari și Christopher Palmiter s-au declarat nevinovați în instanță din 17 august.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării