main logo
545

Directorul Muzeului de Istorie de la Soroca, dus la un spital din Iași

Directorul Muzeului de Istorie și Etnografie de la Soroca, Nicolae Bulat, a fost transportat joi, 25 august, cu un echipaj SMURD la Iași.

Directorul Muzeului de Istorie de la Soroca, dus la un spital din IașiFoto: tv8.md

Grav bolnav, după șase operații pe creier suportate la Chișinău, Bulat își va continua tratamentul la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie de la Iași, scrie fostul deputat Alexandru Cimbriciuc, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

De altfel, recent, pentru a-i salva viața, Alexandru Cimbriciuc a lansat un apel pentru inițierea unei campanii de colectare de fonduri. 

„Oamenii trebuie să fie uniți, pentru că numai împreună putem reuși ceea ce ne-am propus. Atunci când duci luptele de unul singur, indiferent de ce bătălii ale vieții vorbim, este mult mai greu, mai ales să reușești să salvezi viața unui om”, a scris ex-deputatul într-o postare pe Facebook.

Nicolae Bulat s-a născut în data de 10 februarie 1952, în satul Cureșnița, raionul Soroca. La Cetatea Soroca activează de mai bine de 30 de ani, fiind considerat unul dintre cei mai buni ghizi din țară.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării