main logo
1707

Directorul interimar AIPA, despre percheziții: Ne-am salutat cu dumnealor

Directorul interimar al Agenției de Intervenție și Plăți în Agricultură, Diana Coșalîc, a confirmat pentru Bani.md faptul că au loc percheziții la sediul central al Agenției.

Directorul AIPA, despre percheziții: Ne-am salutat cu dumnealorFoto: aipa.gov.md

Despre perchezițiile desfășurate în nordul, centrul și sudul țării a spus că deocamdată nu cunoaște detalii, transmite Știri.md cu referire la bani.md.

„Într-adevăr, astăzi dimineața, inclusiv la aparatul central au venit organele abilitate, ne-am salutat cu dumnealor. Dumnealor fac verificare, după care vom avea și noi detalii. Despre faptul că au loc percheziții și în teritoriu - nord, centru și sud - nu cunosc, am văzut acum din presă. Dumnealor nu mi-au confirmat sau nu mi-au infirmat că sunt careva verificări și în teritorii”, a declarat Diana Coșalîc pentru Bani.md.

Potrivit directorului interimar, în prezent nu se cunosc detalii despre bănuiți sau despre anumite suspiciuni.

Centrul Naţional Anticorupţie efectuează percheziții în toate regiunile ţării. Ofiţerii descind la oficiile Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi în Agricultură.

Acțiunile de urmărire penală sunt efectuate într-un dosar privind acordarea ilegală a subvențiilor. Ar fi vizaţi mai mulţi funcționari, oficiali din administrația publică şi agenți economici.

Citește și: Subvenții ilegale în agricultură: CNA desfășoară percheziții

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării