main logo
1972

Directorul general adjunct al OIM a vizitat Republica Moldova

Directorul general adjunct pentru operațiuni ai Organizației Internaționale pentru Migrație, Ugochi Daniels, a efectuat o vizită de lucru în Republica Moldova. Oficiala și-a început ziua cu discuții cu partenerii OIM Moldova din societatea civilă, care activează în proiecte umanitare comune.

Directorul general adjunct al OIM a vizitat Republica Moldova

Totodată, agenda directorului general adjunct al OIM, Ugochi Daniels, a inclus și o întrevedere cu ministrul Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova, Alexei Buzu, transmite Știri.md, cu referire la ipn.md. 

Prin urmare, în cadrul întrebederii, Ugochi Daniels a subliniat importanța consolidării sistemelor în domeniul protecției sociale. Avansarea migrației în Moldova este importantă deoarece aceasta va contribui la completarea deficitului de personal calificat.

De asemenea, directorul general adjunct al OIM a recomandat guvernelor să lucreze la noul proiect de legislație privind migrația care se îndreaptă în acest sens.

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, a menționat că este important că direcția spre integrarea în UE să fie ireversibilă. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării