main logo
538

Directorul Blue Air: Am cumpărat doar 49% din acțiunile Air Moldova

Blue Air cumpărat doar 49% din acțiunile Air Moldova deoarece compania românească nu-și propune să schimbe identitatea celei moldovenești.

Directorul Blue Air: Am cumpărat doar 49% din acțiunile Air MoldovaDirectorul Blue Air: Am cumpărat doar 49% din acțiunile Air Moldova

Explicațiaile au fost oferite astăzi jurnaliștilor, de către directorul Blue Air, Marius Puiu, în cadrul ceremoniei de preluare a companiei Air Moldova, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md

„Procentajul de 49% vine din înțelegerea în amănunțime a spațiului moldovean și anume: noi nu dorim să schimbăm numele companiei, nici identitatea ei. Asta înseamnă pentru noi că factorii de decizie sunt cei care dețin 51% împreună cu noi pentru deciziile cele mai importante. Ne dorim cu tot dinadinsul să păstrăm identitatea companiei”, a declarat Mariu Puiu.

Întrebat fiind în cât timp Blue Air va achita datoriile de 1,2 miliarde de lei pe care le-a acumulat Air Moldova, Puiu a spus: „Datoriile vor fi achitate in cel mai scurt timp, ceea ce înseamnpă cam 3-4 luni de acum înainte conform caietului de sarcini cumpărat înaintea privatizării”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării