main logo
601

Directorul Apă-Canal a beneficiat de un premiu de 10.000 de lei

În timp ce Capitala se sufocă de mirosul urât care vine de la staţia de epurare, directorul întreprinderii "Apă-Canal", Valeriu Meşca, se învredniceşte de premii băneşti pentru reuşite în activitate.

Directorul Apă-Canal a beneficiat de un premiu de 10.000 de leiFoto: Apa-Canal

Este vorba de 10.000 de lei. Informaţia a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de către preşedintele Consiliului societăţii "Apă-Canal", Adrian Culai, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Potrivit lui Culai, în cadrul şedinţei de ieri, membrii consiliului societăţii al întreprinderii au decis acordarea celei de-a doua tranşe de bani sub formă de primă pentru Valeriu Meşca. Astfel că prima parte de bani, în valoare de cinci mii de lei, directorul "Apă-Canal" a primit-o la începutul anului, iar acum s-a ales cu acest cadou pentru trimestrul II de activitate al anului curent.

Solicitat telefonic, Adrian Culai a precizat că această recompensă bănească se acordă an de an din veniturile suplimentare ale întreprinderii.

Sunat de reporterul postului nostru de televiziune, directorul "Apă Canal Chişinău", Valeriu Meşca a declarat că premiul este unul legal şi a ridicat deja prima parte din el. Totodată, acesta nu vede o problemă în faptul că a acceptat aceşti bani. Acesta a spus că mai târziu, Apă Canal va veni şi cu un comunicat la acest subiect.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării