378
0
Directorul adjunct al liceelor Orizont a obținut cetățenia R. Moldova
378
0

Printre cele 25 de persoane care locuiesc în municipiul Chișinău și au depus astăzi, 14 februarie, jurământul pentru acordarea sau redobândirea cetățeniei Republicii Moldova, este și directorul adjunct al liceelor „Orizont”, Umit Oz.

Foto: facebook.com/Umit Oz

„Eu am depus actele în luna iunie curent. Am decis să obțin cetățenia Republicii Moldova din motiv că soția este din Republica Moldova și copiii sunt născuți aici. Am depus actele și s-a început procesul. Am trecut cu bine examenul privind gradul de cunoaştere a prevederilor Constituției Republicii Moldova și a limbii române. Nimic nu a fost complicat. După ce am depus jurământul, ni s-a dat un act prin care deja sunt cetățean al Republicii Moldova”, a declarat pentru Unimedia Umit Oz, directorul adjunct al liceelor „Orizont”, transmite Știri.md.

Din anul 2003 şi până în prezent, 735 de persoane care locuiesc în municipiul Chişinău au obţinut cetăţenia Republicii Moldova, inclusiv 28, în anul curent.

Știri.md amintește că astăzi, 14 februarie, 25 de persoane care locuiesc în Chișinău au depus jurământul pentru acordarea sau redobândirea cetățeniei Republicii Moldova.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter