main logo
1041

Dima Trofim a vorbit despre perioada grea prin care trece după moarte surorii

Dima Trofim trece printr-o perioadă foarte grea din viaţa sa. A rămas stâlpul familiei după ce sora lui a murit anul trecut, iar revent tatăl său a făcut atac cerebral.

Dima Trofim a vorbit despre perioada prin care trece după moarte surorii

Dima a povestit că a ales să participe la „Ultimul Trib” pentru a o ajuta pe sora mai mare, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

„Am plecat pentru a o putea ajuta. Sora mea niciodată nu s-a luptat mulţi ani cu o boală gravă, a fost spontan. La fel de spontan s-a stins. Nimeni nu s-a aşteptat. Nu trebuia să fie aşa”.

Și parcă nu era deajuns, recent și tatăl interpretului s-a îmbolnăvit.

„Tata trece de mult timp printr-o perioadă foarte grea. A avut ictus, ceea ce înseamnă atac cerebral, acum 8 ani în urmă. Vestea că surioara mea s-a stins l-a afectat foarte mult, mai tare decât îl afectase boala de până acum”, a spus el la Antena 1. „Boala pe care o are tata poate rămâne doar stabilă, nu se poate vindeca. A avut un atac cerebral. Momentan e mai bine, Dumnezeu să-i dea sănătate. Într-adevăr a fost o perioadă grea. Nu pot altfel, trebuie să merg mai departe, sunt sprijinul familiei”, a adăugat el la Antena Stars.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării