main logo
2047

Diaspora, indignată de refuzul Președinției. Ce spune instituția

Președinția Republicii Moldova a venit cu explicații la nemulțumirile din Diasporă, unde mai mulți cetățeni au fost refuzați să participe la discuțiile cu Președinta Maia Sandu.

Diaspora, indignată de refuzul Președinției. Ce spune instituțiaFoto: știri.md

„Selecția a fost făcută aleatoriu, în baza listei generate de formularul completat de către doritori”, a comentat Președinția, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Selecția a fost făcută aleatoriu, în baza listei generate de formularul completat de către doritori. A fost aplicat același mecanism ca de fiecare dată, la organizarea acestui tip de întrevederi. În asemenea ocazii avem de fiecare dată un număr mare de doritori.

Precizăm că selecția a fost făcută de către consiliera responsabilă de domeniul”, a menționat Președinția Republicii Moldova.

Întrevederea președintei Maia Sandu cu diaspora, anunțată pentru diseară la ora 17:00, a strânit un val de nemulțumiri pe rețele de socializare din partea doritorilor de a participa la discuții, dar care au fost refuzați. Procedura consta în completarea unui chestionar, după care Președinția expedia un răspuns solicitantului - negativ sau pozitiv.

Mai mulți moldoveni, activi în diasporă și care spun că au mobilizat alegătorii la ultimele alegeri pentru a vota în favoarea actualei guvernări, au fost refuzați de instituția statului. „Datele dvs nu au fost selectate.

Sunt sigură că veți avea o altă ocazie să discutați cu Președinta”, se arată în refuzul care ar veni de la Consiliera maia Sandu pe Diasporă, Elena Druță.

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării