main logo
2021

Diaspora cere ajutorul conaționalilor: Viața lui Igor, curmată de un accident

Comunitatea moldovenilor din Milano le-a adresat un mesaj conaționalilor cu rugămintea de a ajuta familia unui moldovean care a murit în Italia.

Diaspora cere ajutorul oamenilor: Viața lui Igor, curmată de un accident

Moldoveanul și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit, iar pentru a aduce corpul neînsuflețit acasă, este nevoie de o sumă de bani, transmite Știri.md.

Potrivit unui mesaj publicat de către administratorul unui grup de pe Facebook, accidentul a avut loc zilele acestea, însă ieri, 15 mai, inima lui Igor a încetat să mai bată. 

”Stimați prieteni, colegi, compatrioți, oameni de credință, scriu aici pentru a vă cere ajutor, unii dintre voi cunoașteți cazul nostru... Am pierdut lupta cu toții, inima lui Igor a cedat, Igor și-a dat ultima suflare pe patul de spital, departe de familie și cei dragi.

Igor, în luna iulie, urma să devină tătic, însa la data de 10 mai soarta lui a fost curmată de un cumplit accident cu motocicleta în apropiere de orașul Milano, Italia. Igor a fost transportat la spital, dar din cauza traumelor a intrat în comă și nu și-a mai revenit, am primit trista veste căci Igor a pierdut lupta cu viața... O durere de nedescris, o soție însărcinată care și-a pierdut soțul, doi părinți distruși, care își plâng unicul fiu, asta a mai rămas în urma tragicului accident...

Dragilor, în aceste momente înțelegem cât de nedreaptă este soarta și că viața noastră este în mâinile Domnului.

Din numele întregii familii, din numele copilașului care nu își va vedea tatăl decât în fotografii, vă rugăm pe fiecare, ajutați-ne cu cât vă lasă inima, orice bănuț, orice donație mică sau mare este importantă pentru noi, suma necesară pentru repatriere este una enormă, vă rugăm ajutați-ne să facem posibilă repatrierea lui Igor, să ne putem lua rămas-bun de la unicul fiu, să îl înmormântăm pe pământul natal, să avem unde îl plânge și îi aprinde o lumânare...”, se arată în mesaj.

Pentru donații accesați AICI.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării