main logo
716

Diaspora adună cadouri de Crăciun pentru copiii cu dizabilități de acasă

Circa 1.000 de cadouri au fost acumulate în cadrul ediției din anul curent a Campaniei de Crăciun „Cutia cu daruri”.

Diaspora adună cadouri de Crăciun pentru copiii cu dizabilități de acasăFoto: ipn.md

Evenimentul de caritate este organizat de Asociația Obștească „Help” și a fost lansat la 1 noiembrie anul curent, transmite Știri.md cu referire al IPN.

Viorica Țîmbalari, fondatoarea Asociației Obștești „Help” și inițiatoarea campaniei, spune că a adunat un grup de moldovence, stabilite în Paris, care vor să ajute la organizarea acestui act de caritate. „Ținem să păstram credința copiilor în Moș Crăciun și în faptul că visele chiar se pot realiza. La momentul de față s-au adunat deja aproximativ 1.000 de daruri, dar sperăm că vom ajunge să facem fericiți și mai mulți copii cu ajutorul fiecărui om. Anul trecut am reușit să adunăm 1.800 de daruri, iar în anul curent țintim la un număr și mai mare”, a precizat Viorica Țîmbalari.  

Potrivit inițiatoarei campaniei de binefacere, darurile vor fi împărțite copiilor cu dizabilități, din centre de plasamente, dar și altor copii din familii defavorizate de la Cahul, Bălți, Ungheni, Cimișlia, Criuleni, alte localități.

„Cadourile vor fi distribuite de cei peste 40 de voluntari din Republica Moldova, care vor aduce multe zâmbete și căldură în inimile copilașilor. În spatele acestui proiect frumos, care vrea să aducă magia sărbătorilor de iarnă în fiecare casă, se află sute de persoane, din peste opt țări ale lumii: Franța, Germania, Spania, Anglia, Italia, Luxemburg, Grecia și inclusiv Moldova”, a menționat Viorica Țîmbalari.

Campania de Crăciun este la cea de-a treia ediție. Persoanele care vor să aducă daruri sunt rugate să o contacteze pe Țîmbalari Viorica, la numărul de telefon: 00 33 6 35 58 61 68 sau să îi scrie un mesaj la adresa electronică: Timbalari11@gmail.com

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării