18 octombrie, 11:47
391
0
Diaconia a reinstalat în Capitală boxele pentru colectarea hainelor
18 octombrie, 11:47
391
0

Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei reia proiectul „Banca de haine”. Pe trei adrese din Capitală au fost amplasate boxe, în care pot fi lăsate haine pentru nevoiași.

Foto: ipn.md

Boxele au fost amplasate la trei stații PECO, situate pe următoarele adrese: str. Calea Orheiului, 109; str. Iulius Cezar, 1 și str. Meșterul Manole, 2/1, transmite Știri.md cu referire la IPN

Diaconia îndeamnă oamenii care vor să facă o donație să respecte câteva reguli:  hainele să fie curate și îngrijite, să fie lucruri și bunuri ce pot fi utilizate cu demnitate, donațiile să fie depozitate în pungi. Sunt permise în calitate de donații haine, încălțăminte, jucării, lenjerie de pat.

Donațiile ajung la persoanele din întreaga țară care au nevoie acută de ajutor material. Este vorba despre beneficiari ai proiectelor sociale ale Diaconiei, persoane asistate în cadrul garderobelor sociale din parohiile Mitropoliei Basarabiei, parteneri sociali ai organizației, dar și alte cazuri sociale unde este nevoie de o intervenție cu donații de bunuri.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter