main logo
18563

Dezvăluire: Cine e tânărul împușcat mortal de un șef al poliției la Hâncești

Un tânăr a murit împușcat astă-noapte de șeful poliției criminale din Hâncești, potrivit unui anunț făcut dis-de-dimineață de adjunctul Procurorului general, Igor Popa, împreună cu șeful IGP, Alexandru Pânzari.

Cine e tânărul împușcat mortal de un șef al poliției la Hâncești

Reporterii Deschide.MD au sunat la Hâncești, iar sursele locale au spus că victima este Dan Osipciuc - fiul fostului șef SIS pe regiunea Hâncești. 

Băiatul, în vârsta de 20 de ani se afla în compania altor doi tineri - Laurențiu Zagorodnîi, fiul deputatului PDM Anatolie Zagorodnîi și Corneliu Donică Mâtcu - fiul adoptiv al actualului șef-adjunct al Inspectoratului de Poliție Hâncești. 

Toți trei tineri erau născuți în 1998.

În foto: Laurențiu Zagorodnîi și Corneliu Donică Mâtcu

Adjunctul Procurorului General, Igor Popa, a declarat în briefingul de dimineață că cei doi tineri, deși sunt în stare de șoc, au fost audiați de către oamenii legii. 

Cât despre șeful Poliției criminale, am putut afla că se numește Ion Cojocaru, are 36 de ani este domiciliat în mun.Hâncești, angajat în calitate de Șef-adjunct al SII, șef al SPC a IP Hâncești, în grad de comisar, în OAI din 2003. 

Având în vedere că nici Popa, nici Pânzari, în briefingul susținut azi-dimineață, nu au oferit detalii despre circumstanțele în care Ion Cojocaru se afla la ora 1 noaptea la complexul respectiv, am sunat responsabilii din cele două instituții pentru a clarifica acest aspect.

„Încă lucrăm pentru a stabili aceste detalii. Vom reveni neapărat cu informațiile respective imediat ce vom avea confirmarea veridicității lor. Un lucru este cert, polițistul nu era în stare de ebrietate”, ne-au declarat responsabilii contactați care la insistența reporterilor Deschide.MD au oferit și probe cu testarea aloolscopică al șefului poliției criminale.

Într-un material anterior, reporterii scriau că este vorba despre Complexul „Laguna" de pe str. Marinescu, nr.4. proprietarul căruia este cetățeanul Amir Rabi (foto). Din informațiile publice îl mai aflăm pe Rabi proprietar al hotelului Raiax aflat pe malul lacului din centrul orașului Hâncești.

Vom aminti că azi dimineață șeful IGP, Alexandru Pânzari și procurorul adjunct al PG, Igor Popa au ieșit într-un briefing de presă pentru a anunța următoarele: aseară în jurul orei 01:00, trei tineri au pătruns ilegal pe teritoriul unui centru de agrement din orașul Hâncești. Mai exact, este vorba despre un bazin în care cei trei prieteni au vrut să se scalde. Proprietarul centrului a venit însoțit de șeful poliției criminale din Hâncești, iar cel din urmă a tras câteva focuri de armă în aer dar și în direcția unuia dintre băieți, care, la scurt timp, a murit la spital. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării